Pàgines Centre d'Informació i Recursos per a les Dones

18 de setembre 2013

Cicle de Cinema D: La Força del Talent


Us convidem a participar al nou Cicle de Cinema D Barcelona: La Força del Talent, organitzat per la Regidoria de Dona i Drets Civils, que suposa la creació d'una programació estable als Cinemes Alexandra.

El Cicle recull un seguit de llargmetratges que comparteixen el mateix motiu central: la posada en escena del talent femení i la seva força en l'avenç de la humanitat. El Cicle es durà a terme d'octubre a desembre, en col·laboració dels Cinemes Alexandra, Rambla Catalunya 90, amb la projecció dels films següents:

- La fuente de las mujeres de Radu Mihailneanu (21,22 i 23 d'octubre)
- Agora de Alejandro Amenábar (18,19 i 20 de novembre)
- Visión: La historia de Hildegarda de Bingen de Margarethe von Trotta (16,17 i 18 de desembre)

Horari de les projeccions: 19,45 i 22,15 hores.

 

13 de setembre 2013

Trailer del documental "Conxita Badia no existeix"

Com segurament moltes de vosaltres ja sabreu, dimarts que ve dia 17 de setembre inaugurem el Cicle de Cinema D, La Força del Talent, a la Plaça de les Dones del 36 de Gràcia. Us deixem amb el trailer del documental "Conxita Badia no existeix", de la seva besnéta Eulàlia Domènech, en el que la directora restitueix la memòria de la cantant lírica Conxita Badia, tot elaborant un retrat humà i artístic de la dona que inspirà a mestres com Pau Casals, que fou mestra de Montserrat Caballé i que va marcar profundament músics, compositors, crítics i poetes de la seva època.